Kontakt: Vaša obavijest Chrono24

Zahvaljujemo na vašoj uplati. Naravno da ćemo vas obavijestiti čim primimo uplatu. Zanemarite druge obavijesti u kojima se traži da platite. Te se poruke automatski generiraju i isključuju čim primimo uplatu.

Imajte na umu da doznaka traje od 2 do 3 radna rana.

Ako ne prodate svoj sat u roku od 6 mjeseci, vratit ćemo vam iznos naknade za oglas. Preduvjeti za to su da je vaš sat 6 mjeseci bio online na portalu Chrono24, da nije bio prodan i da se još nalazi u vašem vlasništvu. Za to nam pošaljite poruku putem ovog kontaktnog obrasca.

Imajte na umu da u skladu s našim Općim uvjetima poslovanja povrat nije moguć ako ste na drugačiji način prodali svoj sat. Sve važne informacije pronaći ćete u našim Često postavljanim pitanjima pod „Privatna prodaja satova na Chrono24“.

Sam portal Chrono24 ne procjenjuje satove. Imate mogućnost da na portalu Chrono24 potražite slične satove kako biste dobili pregled cijena. Da biste saznali točnu vrijednost svog sata, najbolje je da se obratite lokalnom trgovcu satovima.

Ovdje ćete pronaći sve informacije o prodaji svog sata na portalu Chrono24: Saznajte više

Da biste kupili sat, na stranici s ponudom trebate kliknuti na zeleni gumb „Kupiti“ i pratiti sljedeće upute. Zatim ćemo vas putem e-pošte obavijestiti o svakom daljnjem koraku vaše prodaje.

Ako vam se prodavatelj ne javi u roku od 5 dana, možete ga još pokušati nazvati telefonom. Telefonski broj pronaći ćete na stranici s ponudom pod rubrikom „Prodavatelj“.

Na sva pitanja o svojstvima, stanju, dostupnosti i opsegu isporuke artikla prodavatelj će vam rado odgovoriti. Za to mu možete napisati poruku putem gumba „Obratite se prodavatelju“. Većina prodavatelja je i telefonski dostupna. Telefonski broj pronaći ćete na stranici s ponudom pod rubrikom „Prodavatelj“.

Pronađite ovdje odgovore na često postavljana pitanja o portalu Chrono24.

Obvezno polje

Imate li pitanja? Obratite nam se!

Tel.: +49 721 96693-0
Telefaks: +49 721 96693-990

Chrono24 GmbH
Haid-und-Neu-Str. 18
D-76131 Karlsruhe
Njemačka

Dennis Fischer,
Director Customer Relations

Imate li pitanja?
Rado ćemo vam pomoći.

+1 646-887-3560

Kontakt