Prijava

Zaštita kupca portala Chrono24

Osigurajte se besplatnom zaštitom kupca portala Chrono24: Provjereni trgovci, plaćanje putem povjereničkog računa i jamstvo autentičnosti.

1.
Buyer Protection 1

Provjereni trgovci

Kupnja sata je i pitanje povjerenja. Stoga provjeravamo trgovce prema strogim kriterijima kvalitete prije nego što smiju ponuditi satove na portalu Chrono24.

Saznajte više
2.
Buyer Protection 2

Plaćanje putem usluge Trusted Checkout

Svoj novac jednostavno uplaćujete na povjerenički račun na kojem ostaje siguran sve dok ne primite željeni sat. Tek se tada vaš novac uplaćuje trgovcu. Usluga Trusted Checkout potpuno je besplatna za vas kao kupca. Svi su oglasi u kojima je omogućeno plaćanje putem usluge Trusted Checkout prikladno označeni.

Saznajte više
3.
Buyer Protection 3

Osigurano slanje

Trgovac šalje sat osiguran na punu vrijednost uz broj za praćenje pošiljke. U svom području myChrono24 u svako doba možete provjeriti trenutačno stanje svoje narudžbe.

Saznajte više
4.
Buyer Protection 4

Jamstvo autentičnosti

Ako sumnjate u autentičnost sata naručenog od Chrono24 trgovca, javite nam se u roku od 14 dana od primitka pošiljke putem našeg kontaktnog obrasca. Provjeravamo slučaj i zajedno s trgovcem pronalazimo zadovoljavajuće rješenje za vas. U slučaju da se vi i trgovac ne uspijete nagoditi, što je teško vjerojatno, vaš vam novac izravno vraća portal Chrono24.

Saznajte više
5.
Buyer Protection 5

Osobna podrška na više jezika

U rijetkim slučajevima kada nešto ne ide prema planu, možete se pouzdati u našu podršku. Pritom vam pomažemo da zajedno s trgovcem pronađete zadovoljavajuće rješenje za sebe.

Saznajte više
6.
Buyer Protection 6

Povrat robe

Ako sat nije isporučen ili ne odgovara opisu trgovca, iznos cijene tog artikla može se vratiti s povjereničkog računa. U slučaju otkazivanja narudžbe novac će vam biti brzo i jednostavno vraćen.

Saznajte više

O nama

Od osnivanja tvrtke Chrono24 2003. godine obilježavamo međunarodnu trgovinu luksuznih satova i postavljamo nova mjerila. S više od 200 zaposlenika u Karlsruheu, Berlinu, New Yorku i Hong Kongu svakodnevno radimo na tome da svoje prodajno mjesto učinimo još atraktivnijim i da kupcima i prodavateljima luksuznih satova nudimo prvorazredne usluge.

Više o nama
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Jedinstveno: Chrono24 u brojkama

Chrono24 je vodeće globalno prodajno mjesto luksuznih satova. Pronađite svoj novi kronometar među više od 400 000 oglasa ili prodajte svoj sat nekom od više od 220 000 milijuna ljubitelja satova svaki dan.

 • 2020

  Vodeće prodajno mjesto luksuznih satova od 2003

 • 0

  Prodavatelji iz više od 90 zemalja

 • 0

  Posjetitelja na dan

 • 0

  Satovi u ponudi

 • 0 €

  Ukupna vrijednost satova

 • 0

  Preuzimanje aplikacija

Kupnja i prodaja satova diljem svijeta

Kupnja

Atraktivne ponude prodavatelja iz više od 90 zemalja: Na Chrono24 portalu zasigurno ćete pronaći sat koji će vas potpuno oduševiti – od klasičnog automatskog sata pa sve do rijetkih kolekcionarskih primjeraka.

Prodaja

Više od 7 milijuna ljubitelja satova traži svaki mjesec svoj omiljeni sat na portalu Chrono24. Pronađite i vi odgovarajućeg kupca za svoj kronometar – bilo da profesionalno trgujete satovima, bilo da privatno želite prodati sat.

Imate li pitanja? Obratite nam se!

+49 721 96693-0 Kontakt