Prijava

Za bezbrižnu kupnju sata

Od narudžbe pa sve do isporuke i više od toga.

Usluga Trusted Checkout portala Chrono24

Usluga Trusted Checkout je najsigurniji put do vašeg omiljenog sata. Od trgovca po izboru jednostavno naručujete sat i plaćate ga sigurno putem povjereničkog računa. Novac ćemo proslijediti trgovcu tek kada dobijete sat. Slijedi ono najbolje: Usluga povjerenika je potpuno besplatna za vas kao kupca.

 • Iznad državnih granica

  Iznad državnih granica

  Prodavatelji iz više od 90 zemalja nude satove na prodaju na portalu Chrono24. Putem usluge Trusted Checkout plaćate i u inozemstvu u tren oka. Pritom vam naš tim koji govori više jezika uvijek stoji na raspolaganju.

 • Osigurano i transparentno slanje

  Osigurano i transparentno slanje

  Trgovac šalje sat osiguran na punu vrijednost uz broj za praćenje pošiljke. U svom području myChrono24 u svako doba možete provjeriti stanje svoje narudžbe.

 • Sigurno plaćanje

  Sigurno plaćanje

  Svoj novac jednostavno uplaćujete na povjerenički račun na kojem ostaje siguran sve dok svoj omiljeni sat ne budete držali u rukama. Tek tada se vaš novac uplaćuje trgovcu.

 • Pomažemo u slučaju reklamacija

  Pomažemo u slučaju reklamacija

  Ako sat nije isporučen ili ne odgovara opisu trgovca, iznos cijene tog artikla može se vratiti s povjereničkog računa. U slučaju otkazivanja narudžbe novac će vam brzo i jednostavno biti vraćen.

 • Zaštita kupca portala Chrono24

  • Više od 3000 provjerenih trgovaca

   Kupnja sata je i pitanje povjerenja. Stoga provjeravamo trgovce prema strogim kriterijima kvalitete prije nego što smiju ponuditi satove na portalu Chrono24.

  • Prilagođena podrška

   Zahvaljujući zaštiti kupca portala Chrono24, i nakon svoje narudžbe ostajete u središtu: u rijetkim slučajevima kada nešto ne teče prema planu, možete se pouzdati u našu podršku. Pritom vam pomažemo da zajedno s trgovcem pronađete zadovoljavajuće rješenje za vas. Obratite nam se najkasnije 14 dana nakon primitka isporuke putem našeg kontaktnog obrasca.

Dodatne podatke o zaštiti kupca pronaći ćete ovdje.
Jamstvo autentičnosti portala Chrono24

Na portalu Chrono24 potpuno se primjenjuje odredba da trgovci ne smiju nuditi replike i krivotvorine. Svaki je trgovac obvezan prije prodaje provjeriti autentičnost sata i navesti odstupanja od izvornog stanja isporuke u opisu.

Sumnjate u autentičnost? Stojimo vam na raspolaganju u bilo koje doba!

Ako sumnjate u autentičnost sata naručenog od Chrono24 trgovca, javite nam se u roku od 14 dana od primitka pošiljke putem našeg kontaktnog obrasca. Provjeravamo slučaj i zajedno s trgovcem pronalazimo zadovoljavajuće rješenje za vas. U slučaju da se vi i trgovac ne uspijete nagoditi, što je teško vjerojatno, vaš vam novac izravno vraća portal Chrono24.

Dodatne informacije možete pronaći u našim odredbama o jamstvu autentičnosti.

O nama

Od osnivanja tvrtke Chrono24 2003. godine obilježavamo međunarodnu trgovinu luksuznih satova i postavljamo nova mjerila. S više od 200 zaposlenika u Karlsruheu, Berlinu, New Yorku i Hong Kongu svakodnevno radimo na tome da svoje prodajno mjesto učinimo još atraktivnijim i da kupcima i prodavateljima luksuznih satova nudimo prvorazredne usluge.

Jedinstveno: Chrono24 u brojkama

Chrono24 je vodeće globalno prodajno mjesto luksuznih satova. Pronađite svoj novi kronometar među više od 400 000 oglasa ili prodajte svoj sat nekom od više od 220 000 milijuna ljubitelja satova svaki dan.

 • 2019

  Vodeće prodajno mjesto luksuznih satova od 2003

 • 0

  Prodavatelji iz više od 90 zemalja

 • 0

  Posjetitelja na dan

 • 0

  Satovi u ponudi

 • 0 €

  Ukupna vrijednost satova

 • 0

  Preuzimanje aplikacija

Kupnja i prodaja satova diljem svijeta

Kupnja

Atraktivne ponude prodavatelja iz više od 90 zemalja: Na Chrono24 portalu zasigurno ćete pronaći sat koji će vas potpuno oduševiti – od klasičnog automatskog sata pa sve do rijetkih kolekcionarskih primjeraka.

Prodaja

Više od 7 milijuna ljubitelja satova svaki mjesec traži svoj omiljeni sat na portalu Chrono24. Pronađite i vi odgovarajućeg kupca za svoj kronometar – bilo da profesionalno trgujete satovima, bilo da privatno želite prodati sat.

Imate li pitanja? Obratite nam se!

Imate li pitanja? Obratite nam se! Naš tim će vam rado pomoći:

+49 721 96693-0 Kontakt