Sigurno.
Pouzdano.
Besplatno.
#chrono24buyerprotection
Otkrijte najsigurniji put do svog željenog sata

Zaštita kupca portala Chrono24: Naša jamstva sigurne kupnje

Plaćanje putem usluge povjerenika

Zahvaljujući usluzi povjerenika portala Chrono24 vaša je uplata potpuno sigurna. Nakon što primite svoj sat, iznos kupovine čuvamo još 14 dana na svojem povjereničkom računu. Tako vaš novac ostaje siguran sve dok se u cijelosti ne uvjerite u kvalitetu svojeg sata. Tek se zatim vaš novac isplaćuje trgovcu.

Jamstvo autentičnosti

Što vam obećavamo: Svi su novi i rabljeni satovi na portalu Chrono24 autentični. Naime, naši su trgovci obvezni provjeriti ih i oglašavati samo originalne primjerke. A ako i nastupe problemi, jednostavno stupite u kontakt s našim timom za podršku u roku od 14 dana nakon primitka sata i primit ćete povrat novca.

Dodatne informacije

Zajamčen povrat novca diljem svijeta

Ima li vaš sat nedostatke ili ne odgovara vašim očekivanjima? Nikakav problem: jednostavno iskoristite 14-dnevno pravo na odustajanje te ćete brzo i jednostavno dobiti povrat cjelokupne kupovne cijene uz naš zajamčen povrat novca diljem svijeta.

Ovako jednostavno funkcionira povrat robe

 1. 1. Obavijestite naš tim za podršku

  Obratite se našem timu za podršku telefonski na broj +1 646-887-3560 ili putem e-pošte u roku od 14 dana nakon primitka sata. Tim za podršku potvrdit će vam pravodoban primitak vašeg opoziva i pokrenuti sve daljnje korake.

 2. 2. Vratite sat trgovcu

  Povratno pošaljite sat trgovcu u originalnom pakiranju i uz osigurano slanje. U pravilu vi snosite troškove povrata.

 3. 3. Mi ćemo vam nadoknaditi puni iznos kupovne cijene

  Naravno, brzo ćemo vam i jednostavno vratiti kupovnu cijenu koja je pohranjena na našem povjereničkom računu, kao i već plaćene troškove slanja.

Stroge smjernice za trgovce

Na našem prodajnom mjestu na snazi su stroga pravila kojima se jamči vaša sigurnost: Prije no što komercijalni trgovci smiju prodavati na našoj platformi, moraju nam, između ostalog, predočiti osobnu ispravu, izvadak iz trgovačkog registra te adresu poduzeća i porezni broj, a mi sve trgovce obvezujemo na poštivanje naših strogih smjernica. Autentične ocjene kupaca dodatno čine uspješnost trgovaca transparentnijom – a vi ćete sigurno znati od koga kupujete.

Osigurano slanje

Trgovac svaki prodani sat šalje osiguran na punu vrijednost. Stoga za vas ne postoji rizik – čak ni tijekom kupnji iz inozemstva.

Tim za kvalitetu i sigurnost

Naš 40-člani tim za kvalitetu i sigurnost svakodnevno za vas radi na tome da pronađe sumnjive oglase te riješi eventualne probleme i prije nego što oni nastanu. Stoga se možete u potpunosti posvetiti kupnji sata.

Što tisuće oduševljenih kupaca kažu o nama

TrustScore: „Izvrsno” s 4,8 od 5 zvjezdica

Ocjene diljem svijeta: 154.305

Podržava TrustPilot

Trebate li pomoć?

Naš tim za podršku koji govori nekoliko jezika osobno vam i u bilo kojem trenutku stoji na raspolaganju te će vam pomoći u vezi s vašim upitom. Bez obzira na to o čemu je riječ: uvijek možete računati na nas!

Impresivne brojke, podatci i činjenice

 • 20

  godina vodeće prodajno mjesto luksuznih satova

 • 43000

  pouzdanih prodavatelja iz više od 120 država

 • 200000

  kupaca svake godine vjeruje zaštiti kupca

 • 9000000

  posjetitelja web-mjesta godišnje

 • 578000

  oglasa za golem odabir

 • 6550000

  zadovoljnih korisnika aplikacije

Imate li pitanja?

Ako ste plaćanje proveli putem naše usluge povjerenika te želite iskoristiti pravo na opoziv, stupite u kontakt s našim timom za podršku unutar 14 dana telefonski putem broja +49 721 96693-920 ili putem e-pošte . Dokumentirat ćemo i potvrditi vam pravovremeno zaprimanje vašeg opoziva, pokrenuti sve daljnje korake te vas informirati na prikladan način.

Ako ste iznos izravno uplatili trgovcu ili privatnom prodavatelju, stupite u kontakt s njim u pogledu povrata robe.

Imajte na umu da u pogledu kupnje od privatnog prodavatelja ne postoji zakonski regulirano pravo na opoziv ni povrat.
Za većinu je oglasa moguće plaćanje putem povjereničkog računa portala Chrono24. Pritom svoj novac uplaćujete na povjerenički račun na kojem ostaje siguran sve dok svoj sat ne budete držali u rukama. Chrono24 tim uvijek vam je na raspolaganju i osigurava besprijekornu kupnju. Dodatne informacije o plaćanju putem povjereničkog računa portala Chrono24 možete pronaći ovdje:
Ako plaćanje putem povjereničkog računa portala Chrono24 nije moguće, imajte na umu sljedeće:

U vašoj su zemlji vjerojatno dostupni drugi vjerodostojni pružatelji usluga povjerenika za realizaciju kupnje. Unaprijed saznajte točne informacije za odabir usluge povjerenika.

Upotrebu usluge povjerenika moraju odobriti kupac i prodavatelj. Ako se koristite uslugom povjerenika, zatražite informacije izravno od pružatelja usluge povjerenika. Nemojte se pouzdati u proslijeđene e-poruke prodavatelja.
Na portalu Chrono24 u potpunosti se primjenjuje odredba da trgovci ne smiju nuditi krivotvorene satove. Provjeravamo profesionalne trgovce i već cijeli niz godina uspješno nudimo njihove luksuzne satove na portalu Chrono24. Pečat Trusted Seller dodatni je pokazatelj da je određeni trgovac vjerodostojan. Ako se dokaže da određeni trgovac nudi replike, njegov ćemo račun prvo blokirati.

Kako biste bili sigurni, već biste se prije kupnje svojeg željenog sata trebali informirati o njegovoj stvarnoj tržišnoj vrijednosti. Satovi marki Rolex, Breitling i drugih luksuznih marki u pravilu se ne nude za svega nekoliko stotina eura. Načelno vrijedi sljedeće: ako određena ponuda zvuči predobro, a da bi bila istinita, ili ako imate sumnje u vezi s autentičnošću određenog sata, ne biste se trebali odlučiti za kupnju. Umjesto toga nam prijavite svoje sumnje putem poveznice „Prijava oglasa” izravno u oglasu.

Obratite pozornost na to da se u autentične satove poznatih marki katkad tijekom popravka ugrađuju zamjenski dijelovi koji ne odgovaraju u potpunosti originalnim dijelovima koji su izvorno bili ugrađeni u dotični model. Posebno za starinske satove katkad vlada nestašica zamjenskih dijelova. U tomu je slučaju trgovac obvezan skrenuti pozornost na zamjenu dijelova.
Za većinu je oglasa moguće plaćanje putem povjereničkog računa portala Chrono24. Pritom svoj novac na povjerenički račun uplaćujete kreditnom karticom ili doznakom i na njemu ostaje siguran tako dugo dok svoj sat ne budete držali u rukama. Chrono24 tim uvijek vam je na raspolaganju i osigurava besprijekornu kupnju.

Dodatne informacije o plaćanju putem portala Chrono24 možete pronaći ovdje:
Ako svoju kupnju ne realizirate putem povjereničkog računa portala Chrono24, obratite se izravno prodavatelju kako biste dogovorili detalje plaćanja.

Dodatna pitanja i odgovori