Prijava ili registracija

Zaštita kupca portala Chrono24

Osigurajte se besplatnom zaštitom kupca portala Chrono24: Provjereni trgovci, plaćanje putem povjereničkog računa i jamstvo autentičnosti.

1.
Portal Chrono24 provjerava kupce prema strogim kriterijima kvalitete

Provjereni trgovci

Kupnja sata je i pitanje povjerenja. Stoga provjeravamo trgovce prema strogim kriterijima kvalitete prije nego što smiju ponuditi satove na portalu Chrono24.

Saznajte više
2.
Za kupce je Trusted Checkout usluga portala Chrono24 besplatna

Plaćanje putem usluge Trusted Checkout

Svoj novac jednostavno uplaćujete na povjerenički račun na kojem ostaje siguran sve dok ne primite željeni sat. Tek se tada vaš novac uplaćuje trgovcu. Usluga Trusted Checkout potpuno je besplatna za vas kao kupca. Svi su oglasi u kojima je omogućeno plaćanje putem usluge Trusted Checkout prikladno označeni.

Saznajte više
3.
Svaki je sat koji se prodaje putem portala Chrono24 osiguran na punu vrijednost

Osigurano slanje

Trgovac šalje sat osiguran na punu vrijednost uz broj za praćenje pošiljke. U svom području myChrono24 u svako doba možete provjeriti trenutačno stanje svoje narudžbe.

Saznajte više
4.
Portal Chrono24 provodi zajamčen povrat novca u slučaju krivotvorina

Jamstvo autentičnosti

Ako sumnjate u autentičnost sata naručenog od Chrono24 trgovca, javite nam se u roku od 14 dana od primitka pošiljke putem našeg kontaktnog obrasca. Provjeravamo slučaj i zajedno s trgovcem pronalazimo zadovoljavajuće rješenje za vas. U slučaju da se vi i trgovac ne uspijete nagoditi, što je teško vjerojatno, vaš vam novac izravno vraća portal Chrono24.

Saznajte više
5.
Portal Chrono24 nudi osobnu podršku na više jezika

Osobna podrška na više jezika

U rijetkim slučajevima kada nešto ne ide prema planu, možete se pouzdati u našu podršku. Pritom vam pomažemo da zajedno s trgovcem pronađete zadovoljavajuće rješenje za sebe.

Saznajte više
6.
Portal Chrono24 nudi brz i jednostavan povrat robe

Povrat robe

Ako sat nije isporučen ili ne odgovara opisu trgovca, iznos cijene tog artikla može se vratiti s povjereničkog računa. U slučaju otkazivanja narudžbe novac će vam biti brzo i jednostavno vraćen.

Saznajte više

O nama

Od osnivanja tvrtke Chrono24 2003. godine obilježavamo međunarodnu trgovinu luksuznih satova i postavljamo nova mjerila. S više od 290 zaposlenika u Karlsruheu, Berlinu, New Yorku i Hong Kongu svakodnevno radimo na tome da svoje prodajno mjesto učinimo još atraktivnijim te da kupcima i prodavateljima luksuznih satova nudimo prvorazredne usluge.

Više o nama
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Jedinstveno: Chrono24 u brojkama

Chrono24 je vodeće globalno prodajno mjesto luksuznih satova. Pronađite svoj novi kronometar među više od 475 000 oglasa ili prodajte svoj sat nekom od više od 500 000 ljubitelja satova svaki dan.

 • 2020

  Vodeće prodajno mjesto luksuznih satova od 2003

 • 0

  Prodavatelji iz više od 100 zemalja

 • 0

  Posjetitelja na dan

 • 0

  Satovi u ponudi

 • 0 €

  Ukupna vrijednost satova

 • 0

  Preuzimanje aplikacija

Kupnja i prodaja satova diljem svijeta

Kupnja

Atraktivne ponude prodavatelja iz više od 100 zemalja: Na Chrono24 portalu zasigurno ćete pronaći sat koji će vas potpuno oduševiti – od klasičnog automatskog sata pa sve do rijetkih kolekcionarskih primjeraka.

Prodaja

Više od 9 milijuna ljubitelja satova svaki mjesec traži svoj omiljeni sat na portalu Chrono24. Pronađite i vi odgovarajućeg kupca za svoj kronometar – bilo da profesionalno trgujete satovima ili da privatno želite prodati sat.

Imate li pitanja? Obratite nam se!

Što moram učiniti ako želim vratiti artikl?
Pri kupnji putem Trusted Checkout usluge: Ako želite iskoristiti svoje pravo na opoziv, odmah se obratite našem timu za podršku telefonski (+49 721 96693-920) ili putem e-pošte (withdraw@chrono24.com). Mi dokumentiramo i potvrđujemo pravodoban primitak vašeg opoziva i provodimo sve daljnje korake.

Ako ste iznos kupnje izravno uplatili trgovcu ili privatnom prodavatelju, obratite mu se izravno u vezi s povratom robe.

Pritom imajte na umu da za kupnju od privatnog prodavatelja ne postoji zakonski uređeno pravo na opoziv ili povrat.
Može li se realizacija kupnje odvijati putem usluge povjerenika?
Za većinu je oglasa moguće plaćanje putem povjereničkog računa portala Chrono24. Pritom svoj novac uplaćujete na povjerenički račun na kojem ostaje siguran sve dok svoj sat ne budete držali u rukama. Chrono24 tim uvijek vam je na raspolaganju i osigurava besprijekornu kupnju. Dodatne informacije o plaćanju putem povjereničkog računa portala Chrono24 možete pronaći ovdje:
Ako plaćanje putem povjereničkog računa portala Chrono24 nije moguće, imajte na umu sljedeće:

U vašoj su zemlji vjerojatno dostupni drugi vjerodostojni pružatelji usluga povjerenika za realizaciju kupnje. Unaprijed saznajte točne informacije za odabir usluge povjerenika.

Upotrebu usluge povjerenika moraju odobriti kupac i prodavatelj. Ako se koristite uslugom povjerenika, zatražite informacije izravno od pružatelja usluge povjerenika. Nemojte se pouzdati u proslijeđene e-poruke prodavatelja.
Kako mogu prepoznati krivotvorinu?
Na portalu Chrono24 potpuno se primjenjuje odredba da trgovci ne smiju nuditi krivotvorene satove. Mi provjeravamo profesionalne trgovce i već cijeli niz godina uspješno nudimo njihove luksuzne satove na portalu Chrono24. Pečat Trusted Seller dodatni je pokazatelj da je određeni trgovac vjerodostojan. Ako se dokaže da određeni trgovac nudi replike, mi ćemo njegov račun ponajprije blokirati.

Kako biste bili sigurni, već biste se prije kupnje svojeg željenog sata trebali informirati o njegovoj stvarnoj tržišnoj vrijednosti. Satovi marki Rolex, Breitling i drugih luksuznih marki u pravilu se ne nude za svega nekoliko stotina eura. Načelno vrijedi sljedeće: ako određena ponuda zvuči predobro, a da bi bila istinita, ili ako imate sumnje u vezi s autentičnošću određenog sata, ne biste se trebali odlučiti za kupnju. Umjesto toga nam prijavite svoje sumnje putem poveznice „Prijava sumnjivog oglasa” izravno u oglasu.

Obratite pozornost na to da se u autentične satove poznatih marki katkad tijekom popravka ugrađuju zamjenski dijelovi koji ne odgovaraju u potpunosti originalnim dijelovima koji su izvorno bili ugrađeni u dotični model. Posebno za starinske satove katkad vlada nestašica zamjenskih dijelova. U tomu je slučaju trgovac obvezan skrenuti pozornost na zamjenu dijelova.
Imam li posebna prava na jamstvo i garanciju pri kupnji putem Trusted Checkout usluge?
Trusted Checkout usluga u okviru kupnje primjenjuje zakonski regulirane odredbe u vezi s jamstvom. Proširenje prava na jamstvo ni jamstvenih zahtjeva ne postoji.
Koji su načini plaćanja dostupni?
Za većinu je oglasa moguće plaćanje putem povjereničkog računa portala Chrono24. Pritom svoj novac na povjerenički račun uplaćujete kreditnom karticom ili doznakom i na njemu ostaje siguran tako dugo dok svoj sat ne budete držali u rukama. Chrono24 tim uvijek vam je na raspolaganju i osigurava besprijekornu kupnju.

Dodatne informacije o plaćanju putem portala Chrono24 možete pronaći ovdje:
Ako svoju kupnju ne realizirate putem povjereničkog računa portala Chrono24, obratite se izravno prodavatelju kako biste dogovorili detalje plaćanja.

Dodatna pitanja i odgovori