Imate li pitanja?

U slučaju pitanja naš tim za podršku vam je u bilo koje vrijeme na raspolaganju.

+1 646-887-3560


Pomozite nam da poboljšamo Chrono24 portal!

Vaša će nas povratna informacija poticati i može vam osigurati ekskluzivne prednosti.
Sudjelujte sada!


Imate li pitanja?

U slučaju pitanja naš tim za podršku vam je u bilo koje vrijeme na raspolaganju.

+1 646-887-3560


Pomozite nam da poboljšamo Chrono24 portal!

Vaša će nas povratna informacija poticati i može vam osigurati ekskluzivne prednosti.
Sudjelujte sada!

Zaštita kupca Jamstvo autentičnosti Zašto Chrono24? Imate li pitanja? +1 646-887-3561 ili e-pošta Hrvatska  | HRK

Prodajte svoj sat preko Chrono24 portala

 • Mala naknada za oglas
 • Zajamčen povrat novca
 • Vrhunske vrijednosti
Mala naknada za oglas
Zajamčen povrat novca
Vrhunske vrijednosti

Vaše prednosti

 • Prava strast

  Prava strast

  Nismo samo mi oduševljeni satovima. I poznavatelji i kolekcionari satova iz cijelog svijeta ne mogu odoljeti lijepim predmetima na Chrono24 portalu. Ovdje je vaš oglas u najboljim rukama.

 • Veliko prodajno okruženje

  Veliko prodajno okruženje

  Zahvaljujući Chrono24 portalu, ljubiteljima satova iz 90 zemalja svijeta nude se luksuzni satovi nadohvat ruke. Bilo putem računala ili pametnog telefona, vaš se oglas može uvijek i svugdje pronaći.

 • Velik interes

  Velik interes

  Dnevno se na Chrono24 portalu više od 350.000 ljubitelja satova daje u potragu za svojim sljedećim satom. Možda je to upravo vaš sat?

Brzo i jednostavno do cilja:

 • 1. Izradite oglas

  1. Izradite oglas

  Pomoću našeg obrasca izradite oglas za svoj sat u svega par koraka.

 • 2. Primite upit za kupnju

  2. Primite upit za kupnju

  Zainteresirane kupce kontaktirajte izravno putem Chrono24.

 • 3. Prodajte sat

  3. Prodajte sat

  Dogovorite plaćanje i otpremu izravno s kupcem.

Uvjerite kupce sigurnošću – uslugom posrednika na Chrono24 portalu

S transparentnim ćete plaćanjem putem usluge povjerenika na Chrono24 portalu imati dvostruku korist. Stječete povjerenje potencijalnih kupaca i štitite se od neplaćanja ili pokušaja prijevara. Pritom svoj sat šaljete tek nakon što kupac uplati novac na siguran povjerenički račun.

Aktivirajte za svoj oglas uslugu povjerenika kao dodatan, siguran način plaćanja. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Pomoću našeg pomoćnika vaš oglas postaje spreman u nekoliko minuta

Nikad do sada oglašavanje nije bilo tako jednostavno. Trebate samo referentni broj svog sata – naš pomoćnik preuzima detalje. Potom dodajte još samo sadržajne slike i svoju cijenu – i gotovo!

Mišljenja kupaca

Ovo govore drugi privatni prodavatelji

 • Već sam prodao/la 2 sata na portalu Chrono24 i vrlo sam zadovoljan/na. Posebno usluga povjerenika nudi meni i mojim kupcima veliku sigurnost i jako pojednostavljuje prodaju.
  Joannis iz Njemačke
 • Putem portala Chrono24 prodajem satove već od 2012. godine. Pošto vrlo mnogo ljudi iz cijelog svijeta traži satove, vrlo brzo i jednostavno pronalazim pouzdane kupce.
  Ype iz Nizozemske
 • Oglas se može brzo i jednostavno izraditi. Chrono24 mi tako omogućuje da bez puno napora doprem do kupaca iz cijelog svijeta.
  Jean-Marc F. iz Francuske
 • Već sam nekoliko satova uspješno prodao na portalu Chrono24. Pritom se usluga povjerenika dokazala jer objema stranama nudi sigurnost.
  Robert iz Njemačke
 • Zahvaljujući publici diljem svijeta uvijek brzo pronalazim kupce za svoje satove. Pritom sam vrlo zadovoljan postignutim cijenama.
  Dirk iz Njemačke
 • Na portalu Chrono24 svoj sat mogu prodati po cijeni koju tražim. Zahvaljujući globalnom prodajnom okruženju i lako dostupnoj službi za korisnike, portal Chrono24 je optimalna platforma za prodaju satova.
  Mark iz SAD-a

Imate li još pitanja?

Kako da izradim oglas svoj sat?
Pomoću našeg obrascaizradite oglas za svoj sat u svega par koraka:
 1. Opišite detaljno svoj sat. Što je točniji opis, potencijalni kupci lakše će pronaći vaš oglas.
 2. Oglasu dodajte do 4 slike sata iz različitih kutova. Pripremite svoj fotoaparat. Tijekom izrade svog oglasa od vas će se tražiti da svoj sat uslikate u 2 vremena koja smo mi odredili i da te slike učitate kao dokaz da posjedujete sat. Te slike će se kasnije prikazati u vašem oglasu.
 3. Unesite svoje osobne podatke.
 4. U posljednjem koraku trebali biste još jednom provjeriti svoje podatke i platiti naknadu za oglas.
Koliko košta oglas i koji su načini plaćanja?
Za privatno oglašavanje satova naplaćujemo naknadu u visini od 2,85% cijene navedene u oglasu, ali najmanje 5,00 EUR. Plaćate najviše 299,00 EUR po oglasu – neovisno o visini cijene. Ako se sat ne proda unutar 6 mjeseci, vratit ćemo vam cijeli iznos naknade. Naknadu za oglas možete platiti putem Paypala, kreditnom karticom ili doznakom. Stanje 10./2015.
Kako točno funkcionira jamstvo za povrat novca?
Ako ne prodate svoj sat u roku od 6 mjeseci, vratit ćemo vam iznos cijene oglasa. Pretpostavke za to su da je vaš sat bio 6 mjeseci online na Chrono24, nije bio prodan i još se nalazi u vašem vlasništvu. Pritom morate nakon isteka 6 mjeseci u roku od 4 tjedna dokazati da još uvijek posjedujete svoj sat.
Koji je referentni broj?
Referentni broj označava model odnosno varijantu modela vašeg sata i može se sastojati od više brojki i slova. Kod pojedinih proizvođača referentni broj je ugraviran na dnu kućišta (nemojte to pomiješati s brojem kućišta), na stezaču narukvice, a rijetko na brojčaniku. U svakom slučaju referentni broj mora biti u dokumentima vašeg sata ili na računu. Ako ne nađete referentni broj, potražite ima proizvođača na brojčaniku na internetu te usporedite slike s vašim satom. Ta kratka pretraga većinom vam dodatno pomaže.