Preskočite
Više od 400 000 satova osigurano je zaštitom kupca
Chrono24 - Hrvatska
Prijava ili registracija

Vrijednost pridajemo povjerenju, transparentnosti i Vašoj sigurnosti.

Chrono24 Trusted Seller

Chrono24 Trusted Seller

Trgovac s oznakom Trusted Seller odlikuje se pouzdanošću i vjerodostojnošću koje se temelje na našim iskustvima s njim i povratnim informacijama korisnika.

Da bi trgovac postao Chrono24 Trusted Seller, mora ispunjavati određene važne zahtjeve koje smo Vam naveli u nastavku. Osim toga mora, prihvatiti i potpisati smjernice Trusted Seller Guidelines za trgovce.

Pogledaj smjernice Trusted Seller Guidelines

Kako trgovac postaje „Trusted Seller“?

Provjera identiteta trgovca

Osim kopije osobne iskaznice, obrtnice ili izvatka iz trgovačkog registra, od svakog trgovca zahtijevamo da njegov identitet potvrde drugi, nama već poznati trgovci.

Šest mjeseci probnog rada

Tek kad trgovac aktivno koristi Chrono24 šest mjeseci, bez neriješenih nepravilnosti prijavljenih Chrono24, može postati trgovac s oznakom Trusted Seller.

Potpisivanje smjernica Trusted Seller

Da bi trgovac postao Chrono24 Trusted Seller, mora prihvatiti i pridržavati se smjernica tvrtke Chrono24 Trusted Seller Guidelines!

Monitoring

Dobijemo li prijavu sporova ili prekršaja smjernica Trusted Seller Guidelines, podrška Chrono24 kontaktirat će trgovca u svrhu pojašnjenja problema. Kršenja smjernica Trusted Seller Guidelines shvaćamo vrlo ozbiljno, ona mogu dovesti do gubitka oznake.

Smjernice Chrono24 Trusted Seller

Svaki trgovac koji nosi pečat Trusted Seller svojim potpisom se obvezuje na pridržavanje sljedećih smjernica.

  1. Bavimo se profesionalnom trgovinom satova. Svi podaci objavljeni na našoj platformi i podaci o našem poduzeću koji su dostavljeni tvrtki Chrono24 su istiniti.
  2. Naše je poduzeće financijski stabilno, ispunjavamo svoje obveze te pouzdano i na vrijeme izvršavamo plaćanja.
  3. Trgujemo isključivo originalnom robom iz povjerljivih izvora.
  4. Prikazujemo stvarno stanje naše robe te riječju i slikom upozoravamo na postojeće znakove korištenja, nedostatke ili oštećenja.
  5. U pravilu nudimo raspoložive i kratkoročno isporučive satove. U slučaju satova koji se ne mogu isporučiti iz skladišta, navodimo očekivano vrijeme isporuke. Kod zaključivanja kupnje, robu isporučujemo unutar navedenog vremena ako s kupcem nisu sklopljeni neki drugi ugovori.
  6. Na pitanja kupca koja e-poštom primimo putem Chrono24 odgovaramo u roku od pet radnih dana.
  7. Robu uglavnom šaljemo samo osiguranu ili sami snosimo rizik otpreme.
  8. Uvijek nastojimo da se posao odvija pošteno. Ako dođe do nesuglasica, zajedno s kupcem potražit ćemo rješenje na zadovoljstvo obiju strana.
Pogledaj smjernice Trusted Seller Guidelines

Prekršaje protiv ovih uvjeta koji su nam priopćeni putem korisničke stranice Chrono24 uzimamo vrlo ozbiljno i trudimo se da nastale probleme uvijek riješimo brzo i nebirokratski te da s takvim rješenjem budu zadovoljne obje strane. To također može dovesti do oduzimanja statusa Trusted Seller.

Držite nas za riječ i u slučaju problema obratite se našoj Podršci .

Obratite pozornost: Ne možemo jamčiti za izvornost robe trgovaca s oznakom Trusted Seller. Za sve dogovore o plaćanju i slanju robe isključivo su odgovorni kupac i prodavač.