Prodati sličan sat? Izradite oglas sada

IWC Big Pilot Certified Stainless Steel ref: IW5004-01 IW500401 full set Box & Papers

Rabljen () | Godina proizvodnje 2008 | S originalom kutijom | S originalnom dokumentacijom
8.300 
+ 39 € osigurano slanje u
Doznake
+ 199 € (po želji)

Ovlašteni urar provjerava i potvrđuje autentičnost ovog sata.

Zaštita kupca

Zaštitom kupca sveobuhvatno ste osigurani jer ako dođe do problema tijekom postupka naručivanja, stajat ćemo vam na raspolaganju.

Slanje i prodavatelj

Artikl je na zalihi
Predviđena isporuka: 15. 06. - 22. 06.
Profesionalni trgovac
4,9 ( )

Dodatne informacije o oglasu

Osnovni podatci

Kôd oglasa K4LVK9
Marka IWC
Model Big Pilot
Referentni broj sata IW500401
Navijac Automatika
Material kucista Zeljezo
Materijal narukvice Koza
Godina proizvodnje 2008
Stanje
Opseg isporuke
S originalnom kutijom i originalnom dokumentacijom
Spol Muški sat/Uniseks
Mjesto prebivalista Poljska, Warszawa
Cijena 8.300 €
Dostupnost Artikl je na zalihi

Kalibar

Navijac Automatika
Kalibar/Stroj 51110
Trajanje rada satnog mehanizma 168 h
Broj dragulja 44

Kucista

Material kucista Zeljezo
Promjer 46 mm
Nepromociv 6 ATM
Materijal lunete Zeljezo
Staklo Safirno staklo
Kazalo Crn
Brojcano kazalo Arapski brojevi

Narukvica

Materijal narukvice Koza
Boja narukvice Crn
Materijal zatvaraca Zaljezo

Funkcije

Datum, nadnevak

Inace

Pokazivac ostatka rezerve hoda sata

Opis

Jamstva sigurne kupnje portala Chrono24 u ovom oglasu

Više o jamstvima sigurne kupnje

Jednostavan povrat robe

Niste zadovoljni? Nikakav problem! Tijekom plaćanja putem usluge povjerenika portala Chrono24 iskoristite prednosti jednostavnog i praktičnog povrata robe. Ako sumnjate u autentičnost, ako sat ima nedostatke ili ako ne odgovara vašim očekivanjima, možete iskoristiti 14-dnevno pravo na odustajanje.

Ovako funkcionira povrat robe:

  1. 1.  Obavijestite tim za podršku portala Chrono24

  2. 2.  Vratite sat trgovcu osiguranim slanjem

  3. 3.  Portal Chrono24 nadoknadit će vam kupovnu cijenu

Ovi bi vas satovi također mogli zanimati

Više od 800.000 zadovoljnih kupaca satova diljem svijeta

trgovaca na portalu Chrono24 s najboljim ocjenama: 4.8 od 5

Jamstvo autentičnosti portala Chrono24

Prodavatelj

Profesionalni trgovac | Od 2014 na portalu Chrono24
Warszawa, Poljska
Engleski, Francuski
58 prodaje/a
27 aktivna/ih oglasa
Warszawa, Poljska
Engleski, Francuski

Nagrade

Vrijednosti se temelje na rezultatima prodavatelja u posljednjih 90 dana.
Vremenska točnost

Šalje 100 % svojih artikala u skladu s navedenim podatcima ili brže

Vrijeme potrebno za odgovor

Odgovara unutar 11 sati

Prodaje

Prodao je 2 artikla

Ocjene (44)
4,9
5,0 Slanje
4,8 Opis proizvoda
5,0 Komunikacija
44 kupca preporučuju ovog prodavatelja
5 zvjezdica
4 zvjezdice
3 zvjezdice (0)
2 zvjezdice (0)
1 zvjezdica (0)
Objavljujemo samo potvrđene ocjene o uspješnim kupnjama, povratima i komunikaciji između kupca i prodavatelja.

Imate li pitanja?

Certified je naša nova usluga certifikacije, u okviru koje ovlašteni urari provjeravaju i certificiraju autentičnost satova. Time kupcima luksuznih satova na našoj platformi želimo pružiti sveobuhvatno i bezbrižno iskustvo kupnje.
1. Potražite oglase s ikonom Certified
Satove u okviru usluge Certified prepoznat ćete po zelenoj ikoni sa slovom „C” na stranicama s rezultatima pretraživanja i pojedinačnim stranicama oglasa. Naravno, oglase možete i izravno filtrirati prema oznaci Certified kako biste ih brže pronašli. Kada se odlučite za određeni sat u okviru usluge Certified, na stranici oglasa odmah ćete vidjeti je li usluga Certified već uključena u cijenu ili možete li uslugu Certified neobvezno dodatno rezervirati u okviru narudžbe. Pogledajte i: Koja je razlika između uključene usluge Certified i neobvezne usluge Certified?
2. Provjera putem ovlaštenog urara
Prije nego što primite svoj sat, ovlašteni urar provjerit će ga i certificirati. Između ostalog, provjerava se podudara li se vaš sat s podatcima navedenim u oglasu te je li u skladu s našom definicijom autentičnosti.
3. Svoj certificirani sat primit ćete zajedno s digitalnim certifikatom o autentičnosti.
Nakon uspješne certifikacije možete biti sigurni da je vaš novi sat autentičan. To vam potvrđuje certifikat o autentičnosti, koji možete digitalno pozvati nakon primitka sata.
Zaštita kupca Chrono24 u cijelosti osigurava vaše plaćanje. Ako ste artikl kupili od profesionalnog trgovca, iznos kupnje čuvat ćemo još 14 dana na svojem povjereničkom računu nakon što primite svoj sat. Tako će vaš novac biti na sigurnom sve dok se u cijelosti ne uvjerite u kvalitetu svojeg sata. Novac će tek zatim biti isplaćen trgovcu. Ako niste zadovoljni, možete iskoristiti svoje zakonsko pravo na odustajanje te svoj sat unutar 14 dana nakon primitka poslati natrag trgovcu bez navođenja razloga.
Ako ste svoj sat kupili od privatnog prodavatelja, iznos kupnje čuvat ćemo još 7 dana na svojem povjereničkom računu nakon što primite svoj sat. Međutim, imajte na umu da pri kupnji od privatnog prodavatelja ne postoji zakonsko pravo na povlačenje.
Certified je naša nova usluga certifikacije, u okviru koje ovlašteni urar provjerava i certificira autentičnost satova. Time kupcima luksuznih satova na našoj platformi želimo omogućiti bezbrižno iskustvo kupnje. Nakon uspješne certifikacije primit ćete digitalni certifikat o autentičnosti. On vam potvrđuje da je sat u skladu s našom definicijom autentičnosti i stanjem navedenim u oglasu. Za satove u okviru usluge Certified na snazi je trogodišnje jamstvo autentičnosti. Pogledajte i: Kako se sat provjerava?
Certifikacija je za vas besplatna ako je usluga Certified već uključena u cijenu vašeg željenog sata. U tomu je slučaju sat već certificirao ovlašteni urar u blizini trgovca. Pogledajte i: Koja je razlika između uključene usluge Certified i neobvezne usluge Certified?
Nakon što odaberete sat s neobveznom uslugom Certified, možete dodatno rezervirati certifikaciju uz nadoplatu iznosa od 199 €. U tomu će slučaju sat provjeriti naši interni urari te ga izravno poslati vama. Pogledajte i: Što je uključeno u neobveznu uslugu Certified?
Ako je certifikacija već uključena u cijenu, svoj ćete sat primiti bez dodatnih troškova. Kupovnu cijenu sata plaćate, kao i inače, putem naše usluge povjerenika.
Ako po želji dodatno rezervirate certifikaciju, platit ćete kupovnu cijenu sata i troškove certifikacije u iznosu od 199 €. Račun za certifikaciju izdat ćemo vam samo ako je izričito zatražite.
Ako je certifikacija dostupna, prepoznat ćete je po zelenoj ikoni Certified u rezultatima pretraživanja i na stranici oglasa. Budući da neprestano uvrštavamo nove satove u svoj program Certified, isplativo je povremeno provjeravati jesu li satovi koje želite označeni ikonom Certified.
Ovlašteni urar provjerava sve satove u okviru usluge Certified opsežno i na temelju zadanih kriterija. Samo vam tako sa sigurnošću možemo jamčiti autentičnost sata.
Provjera obuhvaća sljedeće korake:
Provjera autentičnosti: Autentičnost sata provjerava se kako iznutra tako i izvana. Osim toga, provjerava se je li sat u skladu s našom definicijom autentičnosti. Pogledajte i: Kako definiramo autentičnost?
Provjera stanja: Provjerava se odgovara li stanje sata podatcima navedenim u oglasu. Pri tome se provodi općenita provjera komplikacija, navijanja, mjerača vremena i brojnih drugih kriterija. Pogledajte i: Kako definiramo autentičnost?
Provjera opsega isporuke: Opseg isporuke (npr. originalna kutija i dokumenti) provjerava se na cjelovitost i podudaranje s referencijom modela.
Provjera krađe: Provjerava se navodi li se serijski broj sata u vodećim bazama podataka za ukradene satove. Time se osigurava da ne postoje prijavljene krađe koje se podudaraju sa serijskim brojem sata.
Unaprijed provjeravamo svakog urara koji u okviru usluge Certified certificira satove. Time osiguravamo da posjeduje sve potrebne kvalifikacije i potrebnu tehničku opremu. Usto, ciljanim revizijama osiguravamo da provjeru sata provode isključivo stručnjaci i u skladu s našim standardima. Naravno, primijetimo li određena odstupanja u pogledu toga, pozvat ćemo dotične urare na odgovornost. Pogledajte i: Koja je razlika između uključene usluge Certified i neobvezne usluge Certified?
Certifikacija koja se može neobvezno dodatno rezervirati (neobvezna usluga Certified) u pravilu traje 1 – 3 radna dana. Satovi kod kojih je usluga Certified uključena u cijenu već su certificirani i mogu vam se izravno poslati. Pogledajte i: Koja je razlika između uključene usluge Certified i neobvezne usluge Certified?
Certifikat o autentičnosti digitalni je dokument koji se ne može izgubiti, ukrasti niti oštetiti. Čim primite svoj sat, odgovarajući certifikat o autentičnosti pronaći ćete na svojem računu na portalu Chrono24. Nakon prijave možete ga pozvati pod točkom izbornika „Kupnja” ili u svojoj kolekciji Watch Collection.
Kao vodeće globalno internetsko prodajno mjesto za luksuzne satove želimo biti što transparentniji za svoje kupce. Stoga ovlašteni urari zasebno ocjenjuju autentičnost svakog dijela sata u okviru certifikacije i provjeravaju postoje li na tim dijelovima odstupanja od originala.

U skladu s našom definicijom autentičnosti sat se ocjenjuje kao autentičan ako se nalazi u originalnom stanju (kao kada ga je izradio proizvođač) ili sadrži najviše dva rezervna dijela koja ne potječu od proizvođača i ne nose oznaku marke. Dopušteni su naknadno ugrađivani dijelovi: kruna, luneta, kazaljke ili pritisni gumb.

Na temelju našeg iskustva stečenog tijekom više od 20 godina poslovanja u industriji satova smatramo da autentičnost sata nije kompromitirana ako su 2 važna dijela zamijenjena naknadno ugrađivanim dijelovima bez zaštitnog znaka marke – naime, oni imaju važnu ulogu pri očuvanju funkcionalnosti satova. Međutim, naknadno ugrađivani dijelovi obvezno se moraju navesti u oglasu. Osim toga, urari na certifikatu o autentičnosti bilježe sva odstupanja od originalnog stanja.

Individualizirani ni preinačeni satovi te neautentični ni krivotvoreni satovi ne mogu se certificirati.
Detaljne informacije pronaći ćete u našoj informativnoj brošuri naziva „Definicija autentičnosti protala Chrono24”.
Ako se u okviru provjere ispostavi da je u pogledu sata riječ o krivotvorini, neće se moći certificirati. U tomu će vam se slučaju obratiti naš tim za podršku te ćete smjesta primiti povrat već provedena plaćanja. Naravno, ako ste dodatno rezervirali neobveznu uslugu Certified po cijeni od 199 €, a za vaš se sat ispostavi da je krivotvoren, vratit ćemo vam i taj iznos.
Ako je usluga Certified već uključena u cijenu vašeg sata tijekom kupnje, to znači da je provjera već provedena i da stanje sata odgovara podatcima navedenim u oglasu.Ako ste dodatno rezervirali uslugu Certified, provjeru će provesti naši interni urari. Ako pri tome utvrde da se stanje sata ne podudara s podatcima navedenim u oglasu (npr. dodatne ogrebotine) ili su u satu ugrađeni brojni rezervni dijelovi bez naziva marke ili logotipa (npr. druga narukvica ili druge kazaljke), stupit će u kontakt s vama.U tomu slučaju imate tri mogućnosti za daljnje postupanje:1. Primate rezultat certifikacije na znanje te svejedno želite kupiti sat. Vaš je sat spreman za otpremu te će vam biti poslan unutar naredna 1 – 3 radna dana.2. Na temelju odstupanja odlučujete se odustati od kupnje. U tomu slučaju sat povratno šaljemo prodavatelju te vam vraćamo već provedenu uplatu s našeg povjereničkog računa.3. Na vaš se zahtjev obraćamo prodavatelju i predlažemo mu da vam izađe u susret u pogledu kupovne cijene. Ako dogovorite nižu cijenu, razliku ćemo vam nakon dostave sata vratiti u obliku djelomičnog povrata putem povjereničkog računa.
Za pravo na povrat u okviru usluge Certified na snazi su naša općenita pravila o povratu. Ako kupujete od profesionalnog trgovca, možete unutar 14 dana nakon primitka sata iskoristiti svoje zakonsko pravo na odustajanje te ćete brzo i jednostavno povratno primiti svoj novac.
U slučaju kupnje od privatnog prodavatelja ne postoji zakonsko pravo na odustajanje.
Ne. Certifikacija nije prijeko potrebna za kupnju sata na portalu Chrono24. Međutim, ako je usluga Certified već uključena u cijenu određenog sata, nije moguće ukloniti tu uslugu. Usluga Certified može se dodatno rezervirati tijekom narudžbe velikog broja satova. Pogledajte i: Koja je razlika između uključene usluge Certified i neobvezne usluge Certified?
Satove kod kojih je usluga Certified uključena u cijenu već je provjerio urar u blizini trgovca koji ima ugovornu obvezu i kojeg je Chrono24 ovlastio. Međutim, nemaju svi trgovci ovlaštenog urara u svojoj blizini. Stoga imate mogućnost dodatno rezervirati neobveznu uslugu Certified uz nadoplatu iznosa od 199 €. U tomu će slučaju sat provjeriti i certificirati naši interni urari. Pogledajte i: Što je uključeno u neobveznu uslugu Certified?
Bez obzira na to hoćete li se odlučiti za već certificirani sat ili sat za koji možete dodatno rezervirati neobveznu uslugu Certified – ne postoje nikakve razlike u pogledu postupka ni kvalitete certifikacije. Naša definicija autentičnosti, naša standardizirana provjera autentičnosti i potvrda autentičnosti putem urara osiguravaju da se uvijek poštuju naši visoki standardi u pogledu kvalitete. Pogledajte i: Tko provjerava sat?
Ako se odlučite dodatno rezervirati neobveznu uslugu Certified, obračunat ćemo vam nadoplatu iznosa od 199 € kako bismo time pokrili povezane troškove za osigurano slanje i certifikaciju putem naših internih urara. Iako se troškovi slanja razlikuju ovisno o mjestu dostave, svim kupcima naplaćujemo fiksan iznos. Naši će urari nakon provedene certifikacije sat izravno poslati vama. Naravno, nakon uspješne certifikacije dobit ćete digitalni certifikat o autentičnosti, kojim se potvrđuje autentičnost vašeg sata.
Bez obzira na to hoćete li se odlučiti za već certificirani sat ili sat za koji možete dodatno rezervirati neobveznu uslugu Certified – ne postoje nikakve razlike u pogledu postupka ni kvalitete certifikacije. Naša definicija autentičnosti, naša standardizirana provjera autentičnosti i potvrda autentičnosti putem urara osiguravaju da se uvijek poštuju naši visoki standardi. Pogledajte i: Tko provjerava sat?
Uključena usluga Certified dostupna je za određene satove od cijene u oglasu od 1.000 €. Odgovarajuće satove već je prethodno certificirao ovlašteni urar u blizini trgovca. Za tu vam uslugu ne nastaju nikakvi dodatni troškovi.
Neobvezna usluga Certified dostupna je za određene satove od cijene u oglasu od 5.000 €. Za te satove možete dodatno rezervirati certifikaciju putem naših internih urara uz nadoplatu iznosa od 199 €.
Certifikat o autentičnosti sadrži informacije o marki i modelu sata te datum izdavanja. Na certifikatu su navedeni i serijski broj, godina proizvodnje, TC broj i referentni broj sata. Ako urar tijekom provjere primijeti odstupanja od originala u pogledu autentičnosti ili zamjene pojedinačnih dijelova sata, pronaći ćete dodatne napomene o tome. Naravno, samo vi možete pozvati certifikat o autentičnosti nakon što se prijavite na svoj račun na portalu Chrono24.
U kombinaciji sa svojim certificiranim satom primit ćete i digitalni certifikat o autentičnosti te jamstvo autentičnosti. To jamstvo odnosi se na našu definiciju autentičnosti te vrijedi godinu dana od izdavanja certifikata. Ako utvrdite da vaš sat nije u skladu s našom definicijom autentičnosti, stupite u kontakt s našim timom za podršku. On će smjesta provjeriti vaš predmet. Također, ovisno o slučaju, izvršit ćemo povrat punog iznosa kupnje ili ćemo zamijeniti dotični dio kako bi sat u cijelosti bio u skladu s našom definicijom autentičnosti. Pogledajte i: Kako definiramo autentičnost?

Dodatna pitanja i odgovori