Prijava
Ekskluzivno na portalu Chrono24 Sada si osigurajte najnoviji kronograf Porsche Design 911. Na Limited Edition
Ekskluzivno na portalu Chrono24 Sada si osigurajte najnoviji kronograf Porsche Design 911. Na Limited Edition
Kolekcija 1919

Funkcionalna, elegantna, minimalistička – to su obilježja kolekcije 1919. Veliki tamni brojčanici s arapskim brojevima pokazuju najvažnije. Obilježja serije su otvori na ušicama za remen i glatki prijelaz prema narukvici.

Satovi prožeti Porscheovim identitetom

Broj 911 budi emocije od 1963. i kao ni jedan drugi broj označava fascinaciju sportskim automobilima. Profesor Ferdinand Alexander Porsche stvorio je s 911 legendu sportskih automobila koja još i danas oduševljava. Recept uspjeha: oblik i funkcija savršeno su međusobno usklađeni. Ova se filozofija odražava i u satovima Porsche Designa. Svaki je model prožet tipičnim Porscheovim identitetom.

Sklad tehnologije i dizajna

Satovi Porsche Designa su precizni alati i nositelji inovacija koji spajaju tehnologije proizvodnje automobila i švicarskog urarskog umijeća. Dizajner i urari neprekidno rade na postizanju vrhunskih rezultata preciznosti, funkcionalnosti i izvedbe. Zato su zajedno razvili satove sa svojstvenim vođenjem linije i izvanredne funkcionalnosti koji oduzimaju dah.

Čisti, tehnički revolucionarni minimalizam

Chronograph I je prvi sat koji je prof. F. A. Porsche osmislio za Porsche Design. Sa svojim čistim prikazima i potpuno mat crnim izgledom sat je revoluirao izradu satova. Kao i vozilo Porsche 911, Chronograph I je bezvremenski klasik dizajna. Porsche Design je i prvi proizvođač satova koji je upotrijebio titan za svoje satove. Ti su satovi posebno otporni i lagani.

Vrijeme i svijet u pokretu

Porsche Design uvijek preispituje status quo i razvija nove satove izvanrednih funkcija. Primjer za to su satovi za putovanja koji su optimizirani za svjetske putnike i koji nude funkcije budilice i prikaza vremena u svijetu. Samo jednim pritiskom na gumb može se prikazati vrijeme na nekom drugom mjestu u svijetu – idealno za putnike.

Osnivač

Prof. F. A. Porsche osnovao je Porsche Design 1972. Njegove kreacije posjeduju prepoznatljivo vođenje linije čiji se izvor nalazi u proizvodnji sportskih automobila. Kao i kod legendarnog vozila Porsche 911, deviza prilikom svakog nacrta je: optimizacija funkcije, svođenje dizajna na najvažnije, što je potpuno u skladu s mišlju da se iz minimuma izvuče maksimum.