Zašto Chrono24? Prijava
Kolekcija 1919

Svojim izgledom ova serija obilježava godinu osnivanja Škole Bauhaus. Satovi se odlikuju perforiranim ušicama za remen koje se stapaju s narukvicom. Sat 1919 Datetimer Eternity Brown Alligator Leather osvojio je, zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu, zlato na dodjeli nagrade German Design Award 2017.

Tehnologije iz motociklizma

Satovi tvrtke Porsche Design više su od mjerača vremena, oni su precizni instrumenti s najsuvremenijom tehnikom. Porsche Design tijesno surađuje s Porscheovim motociklizmom kako bi razvio luksuzne satove na najvišoj razini. Ova suradnja uvodi inovativne tehnologije iz svijeta utrka i omogućuje najbolju izvedbu materijala i preciznosti – kako u motociklizmu, tako i prilikom razvoja prvorazrednih satova.

Švicarska proizvodnja s austrijskim dizajnom

Za dizajn satova odgovoran je interni studio za dizajn tvrtke F. A. Porsche u austrijskom Zellu am See. Ovdje se nastavlja rad osnivača profesora Ferdinanda Alexandera Porschea, po kojemu je tvrtka i nazvana. Satovi se razvijaju i proizvode u švicarskom Solothurnu. Inženjeri tvrtke Porsche Design Timepieces AG s neumornim pionirskim duhom neprekidno rade na novim načinima stvaranja izvanrednih mjerača vremena.

Avangarda industrije satova

Porsche Design revolucionirao je gospodarsku granu jedinstvenim dizajnima i novom tehnologijom. Kako bi se izbjegli odbljesci, krajem 1960-ih kokpiti trkaćih automobila opremljeni su mat crnim upravljačkim pločama. Naslanjajući se na to, prof. F. A. Porsche razvio je prvi mat crni ručni sat na svijetu. Osam godina kasnije predstavljen je prvi kronograf koji je u cijelosti izrađen od titana.

Osnivač

Prof. F. A. Porsche osnovao je Porsche Design 1972. U njegovim kreacijama, u koje se ubraja i legendarni Porsche 911, najsuvremenije se tehnologije spajaju s naprednim dizajnom. Njegov smisao za spajanje kompetencije u dizajnu i inženjerske izvrsnosti sve do danas obilježava filozofiju marke. Luksuzni satovi tvrtke Porsche Design već su više od 40 godina nadahnuti motociklizmom.

BrandBoutique

Ekskluzivni satovi izravno od proizvođača