Ručni satovi na navijanje

Plosnatost, čiste linije, preciznost – to su odlike ručnih satova za navijanje proizvođača NOMOS Glashütte. Tek nakon više od 40 sati trajnog rada treba im dodatna energija. Kao varijanta sata na ručno navijanje model Tangente je klasik, djeluje kao proizvođačeva ikona; kolekcija se dopunjuje, primjerice, zaobljenim modelom Orion u većoj ili manjoj, svjetlijoj ili tamnijoj inačici i urbanim modelom Metro s prikazom trajanja rada satnog mehanizma ili bez njega.

Automatski satovi

Automatski satovi proizvođača NOMOS Glashütte rade, rade i rade jer se sami navijaju – dovoljan je pokret ručnog zgloba. Sa satom Ahoi možete zaroniti do dubine od 200 metara, krunica i poklopac sata su sigurno pričvršćeni vijcima. Zürich Weltzeit objedinjuje 24 vremenske zone – dakle, pravi kozmopolit.

Proizvođač

NOMOS Glashütte je jedan od rijetkih proizvođača satova diljem svijeta u vlasništvu obitelji – i njegov je dom u njemačkoj tradicionalnoj lokaciji za mehaničke satove: u Glashütteu. Gotovo svaki djelić proizvodi se na licu mjesta – od mehanizma kotačića do asortimana, udio vlastite proizvodnje je do 95 posto. Tvrtka NOMOS Glashütte doživjela je proboj 2014. godine s vlastitim asortimanom, sustavom NOMOS Swing: ova tehnička senzacija – NOMOS Glashütte otada serijski proizvodi svoj regulacijski sustav – predstavlja deklaraciju neovisnosti prema dobavljačima i označava početak novog doba. Proizvođač neprekidno teži inovacijama i danas je najveći proizvođač mehaničkih satova u Njemačkoj.

Od mjesta Glashütte u cijeli svijet

Gdje su sve satovi proizvođača NOMOS dostupni u svijetu, odaje vam naše pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Pretraživanje specijaliziranog trgovca
Oblikovanje

Ručno izrađeni u Glashütteu, oblikovani u Berlinu – svaki sat proizvođača NOMOS Glashütte ujedno je i pravi Berlinčanin: pristao, izravan, zaigran. Brojne kreativne glave iz dana u dan rade na savršenom obliku. Proizvođač NOMOS Glashütte izrađuje satove u skladu s kriterijima njemačkog strukovnog udruženja; preglednost i svođenje na najvažnije na prvom su mjestu.

Klasični satovi

Sat Tangente je sat broj jedan među satovima proizvođača NOMOS. U 25 godina postao je klasik, ikona dizajna. U satove od samog početka ubrajaju se i satovi Orion, Ludwig i četverokutni Tetra. I danas se izrađuju, vrlo su omiljeni i dostupni u različitim veličinama i bojama, kao varijante za automatsko i ručno navijanje. Danas proizvođač izrađuje 13 obitelji modela.

BrandBoutique

Ekskluzivni satovi izravno od proizvođača

Imate li pitanja?
Rado ćemo vam pomoći.

+49 721 96693-980

Kontakt