Zaštita kupca Jamstvo autentičnosti Zašto Chrono24? Hrvatska  | HRK
PrijavaPrijava

Oktopus

Poput hobotnice i ovi se posebni satovi pod vodom osjećaju kao kod kuće. Zahvaljujući inovativnoj konstrukciji kućišta i uporabi visokotehnoloških materijala, ti su satovi vodootporni te otporni na koroziju. Neki se od modela čak mogu pohvaliti mjesečevim fazama koje vam pomažu tijekom noćnog ronjenja.

Spido

Kolekcija Spido uvrgnula se na svog imenjaka: lagana je i čvrsta poput paukove mreže. Ovi elegantni satovi savršen su pratitelj na skijanju i prilikom drugih visinskih sportova. Visokotehnološki materijali poput titana i kućišta s vidljivim satnim mehanizmom smanjuju težinu i povećavaju performanse sata.

Spajanje analognog i digitalnog

Linde Werdelin osnovala su 2002. godine dva prijatelja iz djetinstva iz Danske – Morten Linde i Jorn Werdelin.

Cilj im je bio stvoriti prekrasne satove kojima se mogu dodati instrumenti čime se poboljšava sigurnost na otvorenom. Rezultat je zaista izvanredan: fascinantni mehanički satovi nenadmašne uporabljivosti.

Vizija ljepote i performanse

Filozofija je jednostavna: neprekidno pomicanje granica i življenje punim plućima. Satovi vam pomažu da aktivno živite ovu filozofiju dok ronite ili skijate.

Cilj je ponuditi savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti. Kada kupujete sat Linde Werdelin, ne ulažete samo u sportski alat nego i u pravo umjetničko djelo.

Tehnlogija i umijeće

Sve su satove pomno ručno izradili profesionalni urari, a rade zahvaljujući pokretu skrojenom po mjeri.

Tvrtka Linde Werdelin je posvećena uporabi inovativnih materijala i metoda: tvrtka je više od dvije godine usavršavala uporabu ugljičnog kompozita 3DTP™ u konstrukciji kućišta, što je pionirski pothvat.

Jorn Werdelin u ekskluzivnom intervjuu za Chrono24 portal

Osnivači

Morten Linde
Morten Linde je kreativna snaga iza tvrtke Linde Werdelin. On pridaje veliku važnost estetici i stalno mu je pred očima stvaranje trajnog predmeta ljepote i koji predstavlja praktično umijeće mjerenja vremena.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin potječe iz obitelji draguljara i strastven je skijaš i ronilac, što mu daje savršeno iskustvo i čini ga pokretačem i revolucionarom iza tehničkih sportskih satova tvrtke Linde Werdelin.

BrandBoutique

Ekskluzivni satovi izravno od proizvođača