Remek-djela s komplikacijama

Mehanički satovi proizvođača Epos su remek-djela švicarskog urarskog umijeća. Za to je proizvođač opremio provjerene osnovne satne mehanizme s komplikacijama koje je sam razvio i izradio. Istaknuti su primjeri preinaka na modelu Verso ili kalendar s velikim prikazom mjesečevih mijena.

Vidljivi satni mehanizam i otvor za pogled na nemirnicu

Vidljivi satni mehanizmi i brojčanici su Eposova specijalnost. Kod ovih satova možete promatrati fino ukrašeni, visokokvalitetni švicarski satni mehanizam tijekom njegovog rada. Brojčanici modela s otvorom za pogled na nemirnicu imaju otvor izravno iznad nemirnice. Tako se možete diviti vibracijama oscilatora.

Sportski i funkcionalni

Od kronografa preko pilotskog do ronilačkog sata: svi Eposovi satovi iz kolekcije Sportiv udovoljavaju zahtjevima modernih sportskih satova. Posebno robusni ronilački satovi vodootporni su do 500 m i opremljeni su helijskim ventilom. Kronografi mjere razdoblja do 12 sati i tako su idealni pratitelji na trkaćoj stazi.

Singi Chonge u ekskluzivnom intervjuu za Chrono24 portal
Usavršena tehnika po pristupačnim cijenama

Ekskluzivni švicarski satovi, ručno izmijenjeni satni mehanizmi, pristupačna cijena – to je Eposova filozofija. Cilj proizvođača je razviti visokokvalitetne satove i opremiti ih komplikacijama. Oni su ravnopravni s poznatim ručnim satovima velikih marki. Zahvaljujući izvanrednom omjeru cijene i kvalitete, gotovo svatko si može priuštiti Eposov sat.

Umijeće u izradi satova

Epos se specijalizirao za preinake i umjetničko ukrašavanje satnih mehanizama. Brojni satni mehanizmi su vješto ukrašeni. Prekrasno ukrašenim i vidljivim mehanizmima možete se diviti kroz safirno staklo otporno na ogrebotine. Osim toga, Epos je stručnjak u izradi komplikacija. U remek-djela marke ubrajaju se mehanički satovi s GMT funkcijom, kalendarom, prikazom mjesečevih mijena ili preinake na modelu Verso. Osnova Eposovih kreacija su provjereni, pouzdani švicarski satni mehanizmi tvrtki ETA ili Sellita. Svaki Eposov kalibar je primjer švicarskog urarskog umijeća.

O Eposu

Poznati stručnjak za satove Peter Hofer osnovao je Epos 1983. godine. Gotovo dva desetljeća kasnije obitelj Chonge-Forster preuzela je poduzeće. Obitelj, duboko ukorijenjena u švicarsku urarsku industriju, proširila je ponudu satova i osnovala međunarodnu marku. Tako je Epos stekao ugled kao proizvođač inovativnih mehaničkih satova po prihvatljivim cijenama.

Singi Chonge je od 2018. godine direktor društva Epos Uhren AG. Od ranog je djetinjstva u urarskoj industriji i posjeduje dugogodišnje iskustvo u područjima financija i internetskog marketinga. Na njegovom popisu prioriteta su pomlađivanje marke i spajanje urarske tradicije i današnjice.