Muški satovi

Ovi satovi utjelovljuju monegaški stil života: eleganciju, vrhunsku kvalitetu i iznimnu ljepotu. Svaki je sat vrhunski primjer umijeća izrade luksuznih satova. Tome impresivno svjedoče Ženevski pečat i komplikacije poput tourbillona ili flyback satovi.

Ženski satovi

U kolekciji za žene studija Ateliers deMonaco ručni satovi ujedno su i nakit. Zahvaljujući oblom kućištu, klasični, elegantni sat Ronde de Monte-Carlo Femme ima harmonični dizajn. Plemeniti materijali poput ružičastog zlata i neki od 600 dijamanata krase kućište, a zajedno s brojčanikom od sedefa ovaj sat pretvaraju u pravo remek-djelo. A u nekim slučajevima ručna završna obrada sata može potrajati duže od 100 sati.

Mlado čudo od djeteta u svijetu švicarskih satova

Ateliers deMonaco osnovali su 2008. godine Pim Koeslag, Peter Stas i Robert van Pappelendam. Mladi proizvođači i njihovi satovi utjelovljuju duh i stil suverene kneževine na francuskoj rivijeri. Svaki je model pažljivo ručno poliran, očetkan i graviran. Završeni je sat više od pukog mjerača vremena – on je remek-djelo. Ateliers deMonaco peta je marka koja nosi zahtjevni Ženevski pečat – standard izvrsnosti koji potječe iz tradicije urarske umjetnosti, a koji se dodjeljuje markama luksuznih satova s područja Ženeve. Patentirane tehnologije poput iznimno preciznog tourbillona „eXtreme Precision 1 minute“ su izvanredne i bez premca u industriji.

Filozofija

Kao što to nagovještava slogan tvrtke, „Noblesse Oblige“, satovi studija Ateliers deMonaco iznimne su kvalitete i izvanredno su precizni i izrađeni od najfinijih materijala. Proizvođač spaja tradicionalno umijeće s inovativnom tehnologijom, stapa klasičan, elegantan dizajn s najsuvremenijim vlastitim pokretima.

Umijeće i inovacija

Tradicionalno umijeće ima važnu ulogu u studiju Ateliers deMonaco. Od prvog nacrta do završenog sata, tvrtka uranja duboko u proizvodnju. Na njihovom se repertoaru nalaze neovisno razvijeni pokreti, pažljivo ručno izrađeni dijelovi, zahtjevne gravure i brojčanik s vidljivim satnim mehanizmom. Iznimno precizni, patentirani tourbillon kalibar premošćuje jaz između tradicionalnog umijeća i tehnologije sutrašnjice. Ruka koja ga dovršava je „sastojak koji se dodaje iz duše“ koja svakom satu daje jedinstvenost i duh potpisa studija Ateliers deMonaco.

Pusti film

Osnivači

Pim Koeslag

Pim Koeslag, majstor urar, veliki je stručnjak za mehaničke satove i njihove komplikacije. Sadašnji izvršni direktor studija Ateliers deMonaco započeo je svoju karijeru u tvrtki Ateliers deMonaco.

Peter Stas strateg je među osnivačima. Poduzetnik i poslovni čovjek generalni je direktor tvrtke Frédérique Constant i ima dugogodišnje iskustvo na koje se može osvrnuti.

Robert van Pappelendam glavna je osoba za marketing. Po zanimanju odvjetnik, stekao je višegodišnje radno iskustvo u velikim međunarodnim tvrtkama.

BrandBoutique

Ekskluzivni satovi izravno od proizvođača

Imate li pitanja?
Rado ćemo vam pomoći.

+49 721 96693-980

Kontakt