Zašto Chrono24? Prijava
Limitirana izdanja

Omega Speedmaster Professional

Dražba je već završena.

Ends: Dražba je završena

Period: 04. 12. 2018. 17:00 do 11. 12. 2018. 17:00

Buying fee:

Offers: 0

Infos zur Auktion

Sat Omega Speedmaster putovao je 1969. godine na Mjesec. Međutim, njegova je priča započela 12 godina ranije. Kronograf osmišljen za vozače trkaćih automobila vrlo je brzo dospio na zglobove astronauta i od tamo izravno u udžbenike iz povijesti urarstva. Od tog je trenutka neizbježan uspjeh modela Speedmaster. Od 1960-ih godina sat Omega Speedmaster postaje sve omiljeniji sat privatnih i poznatih osoba. Pojavljivao se u čitavom nizu filmova i stekao je velik broj obožavatelja. Nakon više od pola desetljeća još se uvijek ubraja u jedan od najpoznatijih kronometara na svijetu. Bezvremenski dizajn, izvanredna jednostavnost rukovanja i besprijekoran ugled čine ga jednim od najlegendarnijih satova i satom koji svaki kolekcionar mora imati. Najnovija dražba portala Chrono24 nudi vam zanimljivo mnoštvo modela te legende – svatko može pronaći nešto po svom ukusu. Ako tražite to posebno izdanje ili ako za svoju kolekciju priželjkujete sat Vintage Speedy, sigurno ćete pronaći pravi sat. U nastavku pogledajte neka od tih jedinstvenih izdanja. Dražba portala Chrono24 traje od utorka 4. 12. 2018. do sljedećeg utorka 11. 12. 2018. u čast #speedytuesday.

Imate li pitanja? Obratite nam se!

Imate li pitanja? Obratite nam se! Naš tim će vam rado pomoći:

+49 721 96693-940 Kontakt

Koja je minimalna cijena?
Minimalnu cijenu određuje prodavatelj sata prije dražbe. Najveća ponuda mora barem dosegnuti tu cijenu ili ju nadmašiti kako bi se najveći ponuđač uspješno nadmetao za taj sat. Ako se ne postigne minimalna cijena, nijedan ponuđač ne pobjeđuje na dražbi, a sat ostaje prodavatelju.
Zašto se produljuje preostalo vrijeme uoči kraja dražbe?
Ako uoči kraja dražbe pristigne ponuda, produžuje se preostalo vrijeme za 30 sekundi. To se ponavlja sve dok ne prestanu pristizati ponude i dražba istekne.
Kako mogu sudjelovati na dražbi?
Kako biste mogli sudjelovati u dražbi Chrono24, trebate korisnički račun i potpuno popunjen profil. Registrirajte se besplatno ovdje.
Osvojio/osvojila sam sat na dražbi. Kako trebam dalje postupati?
Čestitamo na kupnji vašeg novog sata! Nakon dražbe uplaćujete ukupni iznos na povjerenički račun i prodavatelj vam šalje sat. Dodatne informacije o plaćanju dobit ćete nakon dražbe putem e-pošte.
Je li sudjelovanje na dražbi besplatno?
Kada dajete ponudu za sat, u početku nema troškova i dodatnih naknada. Imajte na umu da su ponude obvezujuće: ako je vaša ponuda na kraju dražbe najveća, uspješno ste osvojili sat i obvezni ste platiti ukupni iznos (najveća ponuda + troškovi slanja).
Jesu li dražbe na portalu Chrono24 sigurne?

Osvojena dražba plaća se putem provjerene usluge Chrono24 Trusted Checkout. Pritom plaćate ukupni iznos na sigurni povjerenički račun i potom vam prodavatelj šalje sat. Tek kada sat sigurno primite uplaćuje se vaš novac prodavatelju.

You can find more information about Trusted Checkout here.

Zašto se nude satovi u različitim valutama?
Ponudu možete dati samo u nacionalnoj valuti prodavatelja. Informativno ćete na kraju vidjeti ponudu preračunatu u vašoj valuti.
Koja je procijenjena cijena?
Procijenjena cijena temelji se na našoj procijeni vrijednosti sata i prikazuje se kao raspon cijena.
Kako mogu stupiti u kontakt s prodavateljem?
Kliknite na stranici dražbe na gumb „Obratite se prodavatelju“ kako biste mu poslali poruku.
Kako dajem ponudu?
Kako biste mogli predati ponudu, morate potpuno popuniti vaš profil na portalu Chrono24. Također, morate biti prijavljeni. Na stranici dražbe pronaći ćete uz sat padajući izbornik u kojemu možete odabrati ponudu. Pritom ne morate odabrati najnižu ponudu nego možete iznose i preskočiti.
Tko mi je ugovorni partner?
Vaš ugovorni partner u svakom je slučaju prodavatelj sata.

Dodatne informacije o realizaciji kupnje putem portala Chrono24 možete pronaći ovdje:

Ponuda dolazi iz inozemstva. Na što moram obratiti pozornost prilikom kupnje i koje naknade postoje?
Cijena je prikazana tako kako ju je naveo prodavatelj. Na to mogu još doći dodatni troškovi kao carina, porezi, troškovi slanja i osiguranja.

Za točnu cijenu i pripadajuće troškove obratite se prodavatelju sata. On vam isto tako može reći trebaju li se obaviti carinske formalnosti kod špeditera. Za odredbe koje vrijede u vašoj zemlji molimo da se obratite svojoj lokalnoj carinskoj upravi.

Unutar Europske unije kupnja satova ne podliježe carini. Prilikom uvoza iz treće zemlje u Europsku uniju, primjerice iz SAD-a, dodatno se na cijenu obračunava neznatna carina i uvozni porez na promet. Za točne informacije obratite se svojoj carinskoj službi.
U kojoj mjeri provjerava portal Chrono24 trgovce?
Identitet i ozbiljnost svakog trgovca detaljno se ispituje u okviru registracije na portal Chrono24. To obuhvaća, između ostaloga, informacije poput obrtnice i reference drugih trgovaca. Ocjena uvijek sadržava i povratne informacije klijenata.
Imate li pitanja?
Rado ćemo vam pomoći.