PrijavaPrijava

Trusted Checkout usluga Chrono24 portala

Kupac

Trgovac

Trusted Checkout usluga je najsigurniji put do vašeg omiljenog sata. Od trgovca po izboru jednostavno naručujete sat i plaćate ga sigurno putem povjereničkog računa. Novac ćemo proslijediti trgovcu tek kada dobijete sat. Chrono24 tim vam je uvijek na raspolaganju i osigurava besprijekornu kupnju - od plaćanja preko slanja pa sve do potencijalnog povrata robe.

Sigurno kupovanje vašeg omiljenog sata

Plaćanje putem povjereničkog računa

Plaćanje putem povjereničkog računa

Svoj novac jednostavno uplaćujete na povjerenički račun na kojem ostaje siguran sve dok svoj omiljeni sat ne budete držali u rukama. Tek tada se vaš novac uplaćuje trgovcu.

Provjereni trgovci

Provjereni trgovci

Ne ostavljamo otvorena pitanja i točno provjeravamo ozbiljnost svakog trgovca. Većina trgovaca je već prodala na stotine satova preko Chrono24 portala. Ne trpimo sumnjive poslove.

Osobna podrška

Osobna podrška

Ovdje ćete uvijek pronaći osobnu osobu za kontakt. Zajedno s našim timom koji govori više jezika svladat ćete jezične barijere i komunicirat ćete s trgovcima iz cijelog svijeta.

14 dana pravo na povrat

14 dana pravo na povrat

Ako niste zadovoljni, sat možete vratiti u roku od 14 dana. Vraća vam se kupoprodajna cijena čim se sat ponovno nađe kod trgovca.

Pitanja o Trusted Checkout usluzi

Kupnja

Kada je moguća kupnja putem usluge Trusted Checkout?
Trusted Checkout ponude u rezultatima pretrage i stranicama s ponudama prepoznajete po zelenom simbolu Trusted Checkout.
Na koji način kupujem putem usluge Trusted Checkout?
Postoje 2 načina narudžbe putem usluge Trusted Checkout: (1) putem upita za kupnju ili (2) „trenutačne kupnje“. Trgovac odlučuje o načinu kupnje artikla.

Upit za kupnju
Na stranici s ponudom kliknite na zeleni gumb Postavljanje upita za kupnju i navedite svoju adresu za dostavu. Potom vam trgovac šalje individualnu ponudu s uključenim troškovima dostave. Prihvatite ponudu kako biste naručili artikl.

Trenutačna kupnja
„Trenutačna kupnja“ omogućuje narudžbu sata bez prethodnog stupanja u kontakt s trgovcem. Odgovarajuće su ponude u rezultatima pretrage označene napomenom „Moguća je trenutačna kupnja“. Za kupnju artikla na stranici s ponudom kliknite na zeleni gumb Trenutačna kupnja. Navedite svoju adresu za dostavu i naručite artikl. Nakon toga odaberite način plaćanja i uplatite novac na povjerenički račun.
Moram li se za kupnju registrirati na Chrono24 portal?
Da. U slučaju pitanja tako vam možemo pomoći na najbolji mogući način te vas obavještavati o trenutačnom stanju vaše narudžbe.
Kako se mogu izravno obratiti trgovcu?
U slučaju pitanja o artiklu možete se obratiti trgovcu putem podataka za kontakt koje je naveo. Na pitanja o narudžbi putem usluge Trusted Checkout tim za podršku rado će vam odgovoriti telefonski (+1 646-887-3560) ili e-poštom ().
Što je „Trenutačna kupnja“ i kako ona funkcionira?
„Trenutačna kupnja“ omogućuje narudžbu sata bez prethodnog stupanja u kontakt s trgovcem. Odgovarajuće su ponude u rezultatima pretrage označene napomenom „Moguća je trenutačna kupnja“.

Evo kako funkcionira „Trenutačna kupnja“:
 1. Na stranici s ponudom kliknite na zeleni gumb Trenutačna kupnja.
 2. Navedite svoju adresu za dostavu i naručite sat.
 3. Potom uplatite svoj novac na povjerenički račun na kojem ostaje siguran tako dugo dok svoj omiljeni sat ne budete držali u rukama.
Koliko košta Trusted Checkout usluga?
Za uslugu Trusted Checkout zaračunavamo 3,5 % iznosa cijene artikla i troškove slanja.

Plaćanje

Kako mogu platiti artikl?
Možete platiti kreditnom karticom (VISA ili MasterCard karticom) ili doznakom. Kako se neki artikl može platiti, prikazano je na stranici s ponudom.

Da bi se plaćanja mogla odvijati, surađujemo sa servisom za plaćanje Mangopayom. Mangopay je specijalizirani servis za plaćanje na internetskim prodajnim mjestima povezan s francuskom bankom Credit Mutuel Arkea.

Slanje

Koliko brzo je artikl dostupan?
Artikli koji su ponuđeni putem usluge Trusted Checkout u pravilu su dostupni odmah ili u kratkom roku. Točne podatke pronaći ćete na dotičnoj stranici s ponudama.
Koliko traje isporuka i koliki su troškovi slanja?
U slučaju upita za kupnju
Kad postavite upit za kupnju, trgovac će vam poslati ponudu zajedno s vremenom isporuke i troškovima slanja.

U slučaju „trenutačne kupnje“
U slučaju „trenutačne kupnje“ na stranici s ponudom možete vidjeti dostupnost i troškove slanja.
Koji otpremnik isporučuje artikl?
Načelno trgovac odlučuje o tome kojom službom za dostavu paketa želi poslati artikl. U potvrdi o slanju vidjet ćete koja je služba za dostavu paketa korištena.
Mogu li pratiti status svoje pošiljke?
Obavijestit ćemo vas čim prodavatelj pošalje artikl te ćemo vam poslati putem e-pošte ID broj za praćenje.
Jesam li osiguran/osigurana od oštećenja nastalih tijekom transporta i krađe?
Narudžbe putem usluge Trusted Checkout uvijek se šalju osigurane, osim ako se s trgovcem niste dogovorili drugačije.
Do koje vrijednosti je pošiljka osigurana?
Općenito se prilikom slanja artikl osigurava na punu vrijednost.

Jamstvo

Imam li posebna prava na jamstvo i garanciju pri kupnji putem usluge Trusted Checkout?
Usluga Trusted Checkout primjenjuje zakonski regulirane odredbe vezane uz jamstvo. Proširenje prava na jamstvo i jamstvene zahtjeve ne postoji.

Povrat

Što moram napraviti ako želim vratiti artikl?
Obratite se timu za podršku telefonski (+1 646-887-3560) ili e-poštom () kako biste dogovorili povrat.
Kako mogu opozvati svoju narudžbu?
Obratite se timu za podršku u roku od 14 dana od dostave artikla telefonski (+1 646-887-3560) ili e-poštom (). Mi dokumentiramo i potvrđujemo pravodoban ulaz vašeg opoziva i provodimo sve daljnje korake.
Tko snosi troškove povrata?
Vi snosite neposredne troškove povrata. Imajte na umu da troškovi slanja s obzirom na zaštitu osiguranjem mogu iznositi do 250 eura. U slučaju pitanja o povratu tim za podršku Chrono24 portala pomoći će vam telefonski (+1 646-887-3560) ili e-poštom ().
Jesu li moji podaci sigurni kod Chrono24?
Da. Koristimo najsuvremeniju sigurnosnu tehnologiju kako bismo vaše osobne podatke zaštitili od manipulacije, djelomičnog ili potpunog gubitka i od neovlaštenog pristupa trećih osoba. Informacije možete pronaći u našim odredbama o zaštiti podataka.
Prosljeđuju li se moji podaci trećim osobama?
Vaše osobne podatke koristimo isključivo za vaš upit za kupnju ili narudžbu. Podatci se ne prosljeđuju neovlaštenim trećim osobama. Informacije možete pronaći u našim odredbama o zaštiti podataka.

Trgovac

Kupac

Trusted Checkout usluga su vrata ka globalnoj trgovini luksuznim satovima. Zahvaljujući sigurnoj realizaciji kupnje preko Chrono24 portala dobivate povjerenje potencijalnih kupaca i povećavaju se vaši izgledi za prodaju. Naš tim vas podržava u komunikaciji s kupcima i osigurava besprijekorno odvijanje postupka. Registrirajte se sada za Trusted Checkout uslugu!

Stvaranjem povjerenja dobijate nove klijente

Sigurno odvijanje plaćanja

Sigurno odvijanje plaćanja

Sat šaljete tek nakon što kupac uplati novac na siguran povjerenički račun. Tako ste zaštićeni od neplaćanja ili pokušaja prijevara.

Međunarodna prodaja

Međunarodna prodaja

Zahvaljujući Trusted Checkout usluzi dopirete do ljubitelja satova iz više od 30 zemalja. Sigurno plaćanje i podrška Chrono24 portala jača povjerenje klijenata i povećava spremnost na kupnju.

Atraktivno plasiranje

Atraktivno plasiranje

Vaši se satovi prikazuju na višim mjestima u rezultatima pretrage i dopirete do većeg broja potencijalnih kupaca. Zahvaljujući simbolu Trusted Checkout usluge, vaše se ponude dodatno ističu.

Svladavanje jezičnih barijera

Svladavanje jezičnih barijera

Rado za vas preuzimamo komunikaciju s klijentima. Naš tim koji govori više jezika uvijek vam stoji na raspolaganju i pomaže vam pregovarati s kupcima iz cijelog svijeta.

Kako funkcionira Trusted Checkout usluga?

 • 1. Upit
  Kupac šalje upit.
 • 2. Ponuda
  Kreirate ponudu s troškovima slanja.
 • 3. Prihvaćanje
  Kupac prihvaća vašu ponudu.
 • 4. Plaćanje
  Kupac uplaćuje na povjerenički račun.
 • 5. Slanje
  Šaljete proizvod.
 • 6. Gotovo
  Sve u redu? Novac se isplaćuje.