PrijavaPrijava

Oktopus

Ovi satovi bi i vas mogli interesirati

Poput hobotnice i ovi se posebni satovi pod vodom osjećaju kao kod kuće. Zahvaljujući inovativnoj konstrukciji kućišta i uporabi visokotehnoloških materijala, ti su satovi vodootporni te otporni na koroziju. Neki se od modela čak mogu pohvaliti mjesečevim fazama koje vam pomažu tijekom noćnog ronjenja.

Spido

Ovi satovi bi i vas mogli interesirati

Kolekcija Spido uvrgnula se na svog imenjaka: lagana je i čvrsta poput paukove mreže. Ovi elegantni satovi savršen su pratitelj na skijanju i prilikom drugih visinskih sportova. Visokotehnološki materijali poput titana i kućišta s vidljivim satnim mehanizmom smanjuju težinu i povećavaju performanse sata.

Spajanje analognog i digitalnog

Linde Werdelin osnovala su 2002. godine dva prijatelja iz djetinstva iz Danske – Morten Linde i Jorn Werdelin.

Cilj im je bio stvoriti prekrasne satove kojima se mogu dodati instrumenti čime se poboljšava sigurnost na otvorenom. Rezultat je zaista izvanredan: fascinantni mehanički satovi nenadmašne uporabljivosti.

Vizija ljepote i performanse

Filozofija je jednostavna: neprekidno pomicanje granica i življenje punim plućima. Satovi vam pomažu da aktivno živite ovu filozofiju dok ronite ili skijate.

Cilj je ponuditi savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti. Kada kupujete sat Linde Werdelin, ne ulažete samo u sportski alat nego i u pravo umjetničko djelo.

Tehnlogija i umijeće

Sve su satove pomno ručno izradili profesionalni urari, a rade zahvaljujući pokretu skrojenom po mjeri.

Tvrtka Linde Werdelin je posvećena uporabi inovativnih materijala i metoda: tvrtka je više od dvije godine usavršavala uporabu ugljičnog kompozita 3DTP™ u konstrukciji kućišta, što je pionirski pothvat.

Jorn Werdelin u ekskluzivnom intervjuu za Chrono24 portal

Osnivači

Morten Linde
Morten Linde je kreativna snaga iza tvrtke Linde Werdelin. On pridaje veliku važnost estetici i stalno mu je pred očima stvaranje trajnog predmeta ljepote i koji predstavlja praktično umijeće mjerenja vremena.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin potječe iz obitelji draguljara i strastven je skijaš i ronilac, što mu daje savršeno iskustvo i čini ga pokretačem i revolucionarom iza tehničkih sportskih satova tvrtke Linde Werdelin.

BrandBoutique

Ekskluzivni satovi izravno od proizvođača