PrijavaPrijava
 • Ovdje snovi o satovima postaju stvarnost

  Chrono24 je vodeće globalno prodajno mjesto luksuznih satova. Pronađite svoj novi kronometar među više od 300.000 ponuda ili prodajte svoj sat nekom od više od 10 milijuna ljubitelja satova mjesečno.

Jedinstveno: Chrono24 u brojkama

 • 2017

  Vodeće prodajno mjesto luksuznih satova od 2003

 • 0

  Prodavatelji iz više od 90 zemalja

 • 0

  Posjetitelja mjesečno

 • 0

  Satovi u ponudi

 • 0 €

  Ukupna vrijednost satova

 • 0

  Preuzimanje aplikacija

Kupnja i prodaja satova diljem svijeta

Kupujte od trgovaca satovima i privatnih prodavatelja diljem svijeta

Atraktivne ponude prodavatelja iz više od 90 zemalja: Na Chrono24 portalu zasigurno ćete pronaći sat koji će vas potpuno oduševiti – od klasičnog automatskog sata pa sve do rijetkih kolekcionarskih primjeraka.

Prodajte svoj luksuzni sat

Više od 350.000 ljubitelja satova svakodnevno čeka svoj omiljeni sat na Chrono24 portalu. Pronađite odgovarajućeg kupca za svoj kronometar – bilo da profesionalno trgujete satovima, bilo da privatno želite prodati sat.


Trusted Checkout usluga Chrono24 portala

Sigurno kupovanje vašeg omiljenog sata

 • Plaćanje putem povjereničkog računa

  Plaćanje putem povjereničkog računa

  Prilikom kupnje putem Trusted Checkout usluge jednostavno uplaćujete svoj novac na povjerenički račun na kojem ostaje siguran sve dok svoj omiljeni sat ne budete držali u rukama. Tek tada se vaš novac uplaćuje trgovcu.

 • 14 dana pravo na povrat

  14 dana pravo na povrat

  Ako niste zadovoljni, sat možete vratiti u roku od 14 dana. Vraća vam se kupoprodajna cijena čim se sat ponovno nađe kod trgovca.

 • Osobna podrška

  Osobna podrška

  Ovdje ćete uvijek pronaći osobnu osobu za kontakt. Zajedno s našim timom koji govori više jezika svladat ćete jezične barijere i komunicirat ćete s trgovcima iz cijelog svijeta.

Više od 2.000 provjerenih trgovaca satovima

Ne ostavljamo otvorena pitanja

Kupnja sata je i pitanje povjerenja. Stoga provjeravamo trgovce prema strogim kriterijima kvalitete prije nego što smiju ponuditi satove na Chrono24 portalu. Možete se pouzdati u to!

Jeste li trgovac satovima?

Zahvaljujući Chrono24 portalu, otvorite vrata svoje trgovine za 10 milijuna ljubitelja satova mjesečno. Testirajte nas sada 30 dana besplatno!

Postati Chrono24 trgovac

Chrono24

O nama

Od osnivanja tvrtke Chrono24 2003. godine obilježavamo međunarodnu trgovinu luksuznih satova i postavljamo mjerila. S više od 100 zaposlenika u Karlsruheu, Berlinu, New Yorku i Hong Kongu svakodnevno radimo na tome da svoje prodajno mjesto učinimo još atraktivnijim i da kupcima i prodavateljima luksuznih satova nudimo prvorazredne usluge.


Imate li pitanja? Obratite nam se!

Naš tim će vam rado pomoći telefonski ili putem e-pošte:

+49 721 96693-0